Skip to content
Menu
Menu

Preinscripcions obertes a l’escola de música fins el 26 de maig

L’escola de música inicia el procés de preinscripció i matrícula pel curs 2024-2025.

Amb el nom MUSIT, el nou projecte de l’escola de música va engegar la seva activitat el curs 22-23 amb  l’objectiu de crear diferents espais i propostes d’aprenentatge, creació, i producció musicals, tant per a persones que aspiren a professionalitzar-se en un futur, com per a les que volen gaudir d’un primer contacte en família o les que es volen iniciar en la pràctica musical en edats més avançades.

L’escola ofereix diferents programes de llarga durada per a nadons, infants, joves i adults; i tallers de curta durada per a tots els públics i orientats a despertar la creativitat i acostar la pràctica instrumental en grup.

El període per fer la preinscripció estarà obert fins el 26 de maig i, a partir de les places sol·licitades, el 3 de juny es publicarà el llistat de persones admeses, junt amb els horaris i les assignacions d’instrument. Des d’aquesta data, fins el 23 de juny es podrà formalitzar la matrícula al catàleg de tràmits de l’Ajuntament o a la Secretaria de l’escola.

Podeu consultar el projecte i l’oferta educativa a la pàgina web www.unitsxeducar.cat/escolademusica i fer la preinscripció clicant aquest enllaç.