Skip to content
Menu
Menu

Preinscripcions obertes per al curs 2023-2024

MUSIT inicia el procés de preinscripció per al curs 2023-2024 fins el 12 de maig.

Amb un projecte i una oferta educativa renovades, l’escola municipal de música té l’objectiu de crear diferents espais i propostes d’aprenentatge, creació, i producció musicals, tant per a persones que aspiren a professionalitzar-se en un futur, com per a les que volen gaudir d’un primer contacte en família o les que es volen iniciar en la pràctica musical en edats més avançades.

A partir de les places sol·licitades, el 22 de maig es publicarà el llistat de persones admeses, junt amb els horaris i les assignacions d’instrument. Des d’aquesta data, fins el 23 de juny es podrà formalitzar la matrícula al catàleg de tràmits de l’Ajuntament o a la Secretaria de l’escola.

L’escola, que va iniciar el curs 22-23 amb un nou model de gestió, ofereix diferents programes de llarga durada per a nadons, infants, joves i adults; i tallers de curta durada per a tots els públics i orientats a despertar la creativitat i acostar la pràctica instrumental en grup.

Podeu consultar el projecte i l’oferta educativa a la pàgina web www.unitsxeducar.cat/escolademusica i fer la preinscripció clicant aquest enllaç.