Skip to content
Menu
Menu

Més de 250 alumnes a la Setmana de la Música a les Escoles

Celebrem la Setmana de la Música a les Escoles

Amb l’objectiu d’obrir el servei al màxim de població i començar a generar sinergies amb els centres educatius del municipi, del 27 al 31 d’abril celebrem la Setmana la Música a les Escoles.

L’activitat, que es duu a terme a tots els centres educatius de Torelló, tanca el segon trimestre escolar amb la participació de més de 250 alumnes des de I1 a ESO.

Per preparar les activitats i adaptar-les al màxim a cada context educatiu, es va demanar als centres amb quins grups volien treballar i sobre quin tema volien que es desenvolupés la sessió. Amb aquesta informació els docents de l’escola de música hem dissenyat tallers, concerts i petits espectacles a mida per a diferents edats i grups: des de tallers amb nadons i famílies (Llar d’Infants La Cabanya), concerts didàctics (Llar d’Infants Blancaneus), tallers d’instruments (Escola Fortià Solà, Rocaprevera i Vall del Ges), fins a tallers de percussió corporal (Institut-Escola Marta Mata) i Orff (Institut Cirvianum).

Amb aquesta primera activitat als centres educatius volem començar a provocar sinergies, saber de primera mà com és el dia a dia a les escoles, conèixer les mestres i professores del municipi, intercanviar experiències i fer xarxa.