Skip to content
Menu
Menu

L’Escola de Música engega motors per començar l’activitat aquest curs 22-23

Aquest mes d’agost s’ha incorporat la nova direcció de l’escola de música per tal de posar en marxa el nou projecte educatiu, que inclourà itineraris i programes adaptats a les diferents necessitats de cada usuari.

L’objectiu del servei d’escola municipal de música, que des del passat mes de juliol ha passat a ser gestionat de forma directa per part de l’Ajuntament, és facilitar l’accés a la sensibilització, la formació i la pràctica musical de tota la població.

En aquest sentit, a partir d’aquest curs 22-23, el centre, ubicat a l’edifici nou de l’escola Dr. Fortià Solà, oferirà diferents itineraris educatius per a nadons, infants, joves, adults i gent gran per a que cada persona pugui gaudir de l’oferta educativa amb diferents intensitats i partint dels seus interessos i ritmes d’aprenentatge.

Les preinscripcions pel curs 22-23 es poden fer escrivint a escolademusica@ajtorello.cat o trucant al 663 37 01 29. L’horari d’atenció de la direcció de l’escola de música durant el mes d’agost és de dilluns a divendres de 9h a 14h a les oficines de la Regidoria d’Educació.