Skip to content
Menu
Menu

Dues jornades de portes obertes a l’Escola Municipal de Música

Aquesta setmana s’inicien les classes de l’Escola Municipal de Música de Torelló i ho fan amb dues jornades de portes obertes a tota la ciutadania. El dilluns 26 i el dijous 29 de setembre, de 17.30 a 20.30 h, tothom qui vulgui podrà acostar-se i provar l’oferta educativa que ofereix l’escola de música a l’edifici nou de l’escola Fortià Solà.

En aquestes dues jornades es podrà provar com és una classe de música i moviment, combo cor, creació, trompeta, clarinet, violí, baix elèctric o saxo. Les classes a l’Escola Municipal de Música s’inicien amb una trentena d’alumnes matriculats, tot i que la preinscripció pel curs 2022-2023 continua oberta. Per a més informació es pot escriure a escolademusica@ajtorello.cat o bé trucar al telèfon 617 371 693.

L’objectiu de l’Escola Municipal de Música és facilitar l’accés a la sensibilització, la formació i la pràctica musical de tota la població. Per això, el centre ofereix diferents itineraris educatius per a nadons, infants, joves, adults i gent gran. Amb això es vol aconseguir que cada persona pugui gaudir de l’oferta educativa amb diferents intensitats i partint dels seus interessos i ritmes d’aprenentatge.