Skip to content
Menu
Menu

El Cantaxics 2023 aplega 2.000 alumnes d’escoles de música de tot Catalunya

El Tarraco Arena de Tarragona va acollir aquest diumenge 2.000 alumnes d’arreu de Catalunya per celebrar el 30è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (@acem.cat) amb una cantata especialment creada per l’ocasió: Marcel Contaire, un conte de Manel Justícia amb música del compositor Miquel Coll i il·lustracions de Cristina Zafra.

L’alumnat de 4 a 7 anys de l’escola de música, que ha treballat les cançons de la cantata durant el segon trimestre, hi va participar acompanyat del professorat, junt amb més de 50 escoles de tot Catalunya.

L’ACEM, associació de la qual l’escola de música n’és sòcia i representant a la junta directiva, celebra aquest 2023, 30 anys de recorregut impulsant projectes, formació del professorat, intercanvis i activitat arreu de Catalunya. Un d’aquest projectes ja fa 15 anys que va començar, i és el que ara s’anomena CANTAXICS, que s’ha materialitzat en 11 contes per a infants entre els 3 i 8 anys. 

20230514_133834