Participació en la jornada anual de l’Aliança Educació 360

La regidora d’Educació, Núria Montanyà, i personal tècnic de la regidoria van participar aquest dimecres en la jornada anual de l’Aliança Educació 360, celebrada a Barcelona. La jornada portava per lema ‘Construïm una educació a temps complet per Catalunya’ i pretenia compartir les principals línies i orientacions que aporta el model i generar un debat amb diferents experts d’altres països que han incorporat l’Educació a Temps Complet a les seves polítiques.

Durant les deu hores de continguts hi va haver temps per a una conversa sobre la cara i creu de la participació extraescolar a Catalunya i una taula rodona internacional per avançar en la construcció i implementació d’una política d’educació a temps complet. A la tarda, la regidora d’Educació, Núria Montanyà, va explicar l’experiència de Torelló en el Passaport Edunauta com a eina per promoure la igualtat d’oportunitats educatives més enllà de l’escola.