Acte de lliurament del Passaport Edunauta als alumnes de Torelló

La Sala Polivalent va acollir aquest dijous a la tarda l’acte de lliurament del Passaport Edunauta als alumnes de 3r i 4t de Primària de Torelló, en el tret de sortida d’un nou curs d’aquest projecte que dona valor a les activitats educatives fora de l’escola.

L’acte va aplegar 275 alumnes dels centres educatius de Torelló i va començar amb la presentació del Passaport Edunauta que va fer la regidora d’Educació, Núria Montanyà. Posteriorment, els infants van participar en l’activitat dinamitzada ‘Els colors de la pell’, vinculada amb el Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya (FICAC) i que dona resposta a una acció de sensibilització en l’àmbit de la Cooperació de l’Ajuntament. Els alumnes van treballar en grups la diversitat de colors de la pell i finalment ho van posar en comú en un gran mural conjunt. En el darrer tram de l’acte, els alumnes van rebre el seu Passaport Edunauta que ja estava segellat amb la primera activitat duta a terme.

En el Passaport Edunauta, l’infant registra tot el que aprèn explorant i gaudint de les activitats educatives que ofereix el seu entorn.