L’Ajuntament organitza un curs en línia per conèixer el sistema d’autocontrols APPCC

El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, destinat en aquesta ocasió a conèixer el sistema d’autocontrols APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics) i els seus prerequisits als establiments minoristes. Es farà del 6 al 15 de juliol, amb dues sessions setmanals, cada dilluns i dimecres, de 15 a 16.30 h. Per obtenir més informació i formalitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 667 950 568 (de 9 a 15 h) o escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.

Qualsevol empresa on es manipulin, emmagatzemin o transportin aliments han de posar en marxa un sistema d’autocontrol basat en el sistema APPCC per garantir la seguretat alimentària. Amb la realització del curs, l’alumnat aprendrà els diversos punts del sistema APPCC i quins són els que cal implementar necessàriament a cada establiment, per així superar amb èxit les inspeccions de sanitat.

Poden inscriure’s persones de qualsevol establiment alimentari o entitat on es manipulin aliments per col·lectivitats: bars, restaurants, botigues d’alimentació, empreses de càtering, llars d’infants, escoles, residències… La formació es farà en línia, mitjançant la plataforma Zoom.

Per obtenir més informació i formalitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 667 950 568 (de 9 a 15 h) o escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.