El Casal d’Estiu UnitsxEducar ha començat aquest dilluns amb 427 infants inscrits

Aquest dilluns, 29 de juny, ha començat el Casal d’Estiu UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats de Torelló. Ho fa amb 427 infants inscrits, repartits en 40 grups i amb un monitor per grup, a més dels directors i responsables del casal.

Les famílies dels 427 infants han pogut triar les setmanes d’inscripcions que volien i, de moment, s’ha fet públic el calendari per les cinc primeres setmanes, fins a finals de juliol. A més de la subvenció d’una part del cost per a tots els participants, l’Ajuntament també ha concedit beques de diversos imports per a 96 infants.

El passat dijous a la tarda es va fer a la Sala Polivalent, una reunió de treball amb els responsables del casal, els monitors, les entitats organitzadores i l’Ajuntament per acabar de definir els últims detalls previs a l’estrena del casal. A la reunió hi van assistir l’alcalde, Marçal Ortuño; el regidor de Cultura i Joventut, Xavier Lozano; i el regidor d’Esports i Salut Pública, David Sánchez.

El Casal UnitsxEducar està pensat per a infants i adolescents de 3 a 16 anys i estarà en funcionament fins al 10 de setembre. Els infants es reparteixen en grups de convivència de 10 persones com a màxim, amb un monitor per grup. Hi ha sis espais, un d’específic pels infants més petits i tot un seguit d’activitats de lleure, de manera que cada grup va canviat d’espai i d’activitat diàriament. Des de l’organització, s’han previst totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per garantir el bon funcionament del casal.

Per facilitar la incorporació de nous infants, s’ha fixat un segon període de reobertura d’inscripcions, que serà del 3 al 8 d’agost.

Anar a la web del Casal UnitsxEducar