L’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s i diverses entitats organitzen un casal d’estiu conjunt

En una iniciativa de l’Ajuntament, conjuntament amb la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats esportives de Torelló, es vol posar en marxa un casal d’estiu adreçat a tots els infants i adolescents del municipi. Amb la perspectiva d’un estiu excepcional a causa de les mesures i restriccions derivades de la CoVid-19, les entitats i l’Ajuntament han decidit unir forces en un sol casal conjunt, que pugui donar resposta a les necessitats de les famílies i dels infants i adolescents de Torelló.

El Casal d’Estiu UnitsxEducar abastarà un munt d’activitats que s’aniran definint els propers dies, per a infants i adolescents de 3 a 16 anys i està previst que s’iniciï el 29 de juny i s’allargui fins al 10 de setembre.

Per començar, aquesta setmana s’ha posat en circulació un qüestionari per a les famílies de la població per tal de recollir els seus interessos de cara al proper estiu en relació als infants. Al llarg d’aquests dies es recolliran les seves opinions per tal de definir els continguts del casal en base a les preferències de les famílies.

Accés al qüestionari

De moment, les entitats participants en l’organització del Casal d’Estiu, al costat de l’Ajuntament, són la Federació AMPA’s de Torelló, l’AMPA de l’Institut Cirvianum, el Club Tennis Torelló, l’Escola d’Arts plàstiques de Torelló, el Club Bàsquet Torelló, el Club Natació Torelló, La Piscina de Torelló i el Club Atlètic Torelló.