Del 25 de maig al 5 de juny, preinscripció per al Pla de Transició al Treball

Del 25 de maig al 5 de juny estarà obert el termini de presentació de sol·licituds de preinscripció per al Pla de Transició al Treball (PTT-PFI), programes de formació i inserció per a joves majors de 16 anys sense el graduat en ESO. Es prioritzarà la preinscripció en línia, tot i que hi haurà l’opció de fer-la presencial demanant cita prèvia.

El PTT-PFI de Torelló ofereix dos mòduls professionals: el d’auxiliar en treballs de fusteria i l’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. Els organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat en col·laboració amb l’Ajuntament de Torelló.

Per fer el procés en línia, cal omplir la sol·licitud que trobareu a la web de preinscripció de la Generalitat, i guardar el reguard en el vostre ordinador. Posteriorment, heu d’enviar per correu electrònic la sol·licitud i la documentació necessària al correu electrònic del PTT de Torelló: a8960026@xtec.cat.

Aquests són els documents que haureu d’adjuntar (escanejats o fotografiats):

-DNI/NIE/Passaport dels pares o tutors i de l’alumne per les dues cares
-Targeta sanitària
-Llibre de família

A continuació, el centre us enviarà un correu indicant que ha rebut i validat la documentació.

En el cas que no pugueu fer la preinscripció telemàtica, també es podrà fer presencialment a l’IES Cirviànum de Torelló, amb cita prèvia telefonant al 627 481 113.

Trobareu tota la informació a la web de l’Institut Cirviànum: https://agora.xtec.cat/iescirvianum/

Per qualsevol dubte relacionat amb el procés de preinscripció podeu trucar als telèfons 93 850 53 13 o 674 743 584 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h) o bé enviar un correu electrònic a educacio@ajtorello.cat.