L’Ajuntament organitza un curs en línia per aprendre a fer documents amb Word

El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs en línia, destinat en aquesta ocasió a aprendre a utilitzar de manera bàsica el processador de textos de Microsoft Office Word. Es farà del 8 al 19 de juny, amb tres sessions setmanals, cada dilluns, dimecres i divendres al matí. Aquest curs està adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur.

En total, seran 25 hores destinades a treure profit d’aquest processador de textos: escriure, editar i imprimir textos correctament. La formació es farà en línia, a través d’una aula virtual. Per tant, és necessari un ordinador amb càmera i connexió a internet.

Per obtenir més informació i formalitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 667 950 568 o 93 850 53 13 (de 9 a 14 h) o escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.