Xerrada – col·loqui en línia sobre l’adolescència amb la coach i formadora Roser Sellés

El dimecres 20 de maig es farà una nova activitat dins del cicle de xerrades i activitats per a les famílies, ‘Eduquem en família’, d’aquest curs 2019-20. Es tracta d’una xerrada-col·loqui en línia sobre l’adolescència amb la participació com a ponent de la coach i formadora Roser Sellés. L’acte s’havia d’haver celebrat el passat mes de març, però es va haver d’ajornar per l’inici de la crisi sanitària del coronavirus. Ara es farà en format telemàtic i amb assistència limitada a 30 persones, que s’hauran d’inscriure gratuïtament enviant un correu electrònic a educacio@ajtorello.cat.

Durant aquesta sessió, la coach i formadora Roser Sellés abordarà el tema de l’adolescència i els canvis que comporta. La xerrada l’organitza la Federació d’AMPES, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torelló, dins d’Units x Educar, el projecte educatiu de Torelló.

Per assistir a la trobada en línia, cal inscripció prèvia a la regidoria d’Educació, enviant un correu electrònic a educacio@ajtorello.cat. Les persones inscrites rebran l’enllaç per connectar-se el dia i hora de la xerrada.