Les escoles de Torelló fan portes obertes virtuals

Davant la impossibilitat de visitar els centres presencialment, les escoles de primària, secundària i segon cicle d’Educació Infantil de Torelló, tant públiques com concertades, han optat per donar-se a conèixer a les famílies mitjançant les seves pàgines web i diversos recursos virtuals. Es volen aprofitar els dies que queden abans que, del 13 al 22 de maig, el departament d’Educació posi en marxa la preinscripció escolar en línia.

Algunes escoles de Torelló han optat per fer vídeos específics per donar a conèixer les seves instal·lacions, altres ofereixen concertar hora amb l’equip pedagògic del centre o assistir a xerrades mitjançant videoconferència o bé omplir formularis de consulta o fer preguntes via telefònica o per correu electrònic.

Trobareu tots els detalls a les pàgines web dels centres educatius:

-Escola Dr. Fortià Solà: agora.xtec.cat/ceipfortiasola/
-Escola Vall del Ges: agora.xtec.cat/escolavalldelges/
-Institut Escola Marta Mata: ie-martamata.cat
-Escola Rocaprevera: rocaprevera.cat/ampa
-Escola Sagrats Cors: sagratscors.org
-Institut Cirvianum: cirvianum.cat

La preinscripció escolar per a l’educació infantil, primària i ESO, segons ha anunciat el departament d’Educació serà entre el 13 i el 22 de maig. Tots els tràmits es podran fer en línia, per evitar desplaçaments als centres. Si algú té problemes per fer la preinscripció telemàtica, es podrà fer presencialment entre el 19 i el 22 de maig. Si és així, caldrà demanar cita prèvia a partir del dia 13, trucant al centre elegit en primera opció o a través de la web preinscripcio.gencat.cat.