Forma’t a Torelló

Forma’t a Torelló – Edició Primavera 2020

El servei de formació presenta el cicle ‘Forma’t a Torelló’ amb una àmplia oferta formativa

Amb l’organització del servei de formació de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i el suport de la Diputació de Barcelona, les pròximes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de diferents temàtiques. Fins a  mitjans de juny, hi ha previstos un total de vuit cursos de temàtiques molt variades: formació bàsica en informàtica, comunicació i xarxes socials, recerca de feina per internet, creixement personal, cursos de manipulació d’aliment i de carretó elevador.

Les formacions tenen un cost d’entre 10 i 15 euros, excepte la d’iniciació a la recerca de feina per internet’ que és gratuïta.

Per obtenir més informació, cal adreçar-se a l’edifici de La Cooperativa, al carrer Enric Prat de la Riba, 17; o bé trucar al telèfon 93 850 53 13 o escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.