Comunicat Ajuntament de Torelló

Les escoles bressol municipals i els centres escolars de Torelló també estaran tancats des d’aquest divendres

L’Ajuntament de Torelló tanca tots els equipaments municipals com a mesura de prevenció en relació a la contenció del coronavirus.

El passat dijous dia 12 de març, el Govern de la Generalitat va anunciar l’activació de la fase d’emergència 1 del pla Procicat i el tancament dels centres escolars, instituts i universitats de tot Catalunya. Com a conseqüència, els centres escolars de Torelló i les escoles bressol municipals també estaran tancades ja des de divendres dia 13. Aquesta decisió també va comportar la suspensió de la jornada de portes obertes a les escoles de Torelló, prevista pel dissabte 14 de març.

La mesura de tancament de centres escolars i escoles bressol serà en principi durant 14 dies.