Cicle de xerrades i activitats per a les famílies: Adolescents: movem fitxa!

Cicle de xerrades i activitats per a les famílies. Adolescents: movem fitxa!

Dijous dia 12 de Març tindrà lloc la segona xerrada del cicle de xerrades i activitats per a les famílies del curs 2019-2020

L’Escola Institut Marta Mata acollirà el proper dijous 12 de març, a les 19:30h, la segona activitat del cicle de xerrades i activitats per a les famílies d’aquest curs 2019-20, obert a tota la comunitat educativa de Torelló. Es tracta d’una tertúlia titulada ‘Adolescents: movem fitxa’, que aborda el tema l’adolescència i els canvis que comporta. L’assistència és oberta a tothom però es prega confirmar assistència trucant al 938 505 313 o enviant un correu electrònic a educació@ajtorello.cat.

La tertúlia anirà a càrrec de Roser Sellés i Puig, Coaching & PNL, que exposarà diferents conceptes teòrics sobre l’adolescència i els canvis que comporta per fer reflexionar als participants. L’activitat l’organitza la Federació d’AMPES, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torelló, dins de Units x Educar, el projecte educatiu de Torelló.