Cicle de xerrades i activitats per a les famílies: son coses de nens!

Cicle de xerrades i activitats per a les famílies: son coses de nens!

Aquest dijous comença el cicle de xerrades i activitats per a les famílies del curs 2019-2020

La sala d’actes de l’escola Sagrats Cors acollirà aquest dijous 27 de febrer, a les 8 del vespre, la primera activitat del cicle de xerrades i activitats per a les famílies d’aquest curs 2019-20, obert a tota la comunitat educativa de Torelló. Es tracta d’una representació teatral i un taller titulats ‘Són coses de nens!’, que aborda el tema de l’assetjament escolar des del punt de vista de les famílies. L’assistència és oberta a tothom però cal inscripció prèvia trucant al 938 505 313 o enviant un correu electrònic a educació@ajtorello.cat.

La representació de l’obra i el posterior taller aniran a càrrec de Forn de Teatre Pa’tothom. L’activitat l’organitza la Federació d’AMPES, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torelló, dins de Units x Educar, el projecte educatiu de Torelló.

Per assistir a la trobada, cal inscripció prèvia a la regidoria d’Educació, trucant al 938 505 313 o bé enviant un correu electrònic a educació@ajtorello.cat.