Gimcana de les Llengües

Quatre grups dels centres educatius de Torelló, entre els guanyadors de la “Gimcana de les Llengües” d’enguany

Després de cinc intenses setmanes, el passat 23 de novembre va finalitzar la X Gimcana de les Llengües, que s’organitza des del Centre de Normalització Lingüística (en aquest cas d’Osona i el Ripollès).

El 30 de novembre es van publicar els noms dels grups guanyadors i, entre ells, hi ha 4 classes de diferents centres educatius de Torelló. La classe “2n A” de l’Escola Fortià Solà es va alçar amb el primer premi de la Categoria A1 (grups classe de 1r i 2n de primària). El grup “Team 1r ESO B”, de l’IES Cirviànum de Torelló també va quedar guanyador de la seva categoria (B1: grups classe de 1r i 2n d’ESO), i “Els Pompeuers de 2n E” (alumnes de 2n d’ESO de l’IES Cirviànum), els van acompanyar quedant en la tercera posició d’aquesta mateixa categoria.

En la categoria B2 (grups classe de 3r i 4t d’ESO) el grup “Xumissos”, de 3r d’ESO C de l’Institut Cirviànum de Torelló, també es va emportar la victòria.

El dimarts 4 de desembre es va celebrar l’acte de cloenda d’aquesta desena edició de la Gimcana de les Llengües al Temple Romà de Vic. Va ser en aquest acte on es van lliurar els premis als guanyadors de cada categoria. El grup de 1r d’ESO i l’aula de 3r, tots dos de l’Institut Cirviànum de Torelló, van guanyar una visita al Museu Picasso. Per la seva banda, la classe de 2n d’ESO de l’Institut podrà gaudir d’una visita a la Fundació Miquel Martí i Pol. Per últim, els guanyadors de la categoria A1, el grup de 2n de primària de l’Escola Fortià Solà, es va emportar una visita la Museu d’Història de Catalunya.

Podeu consultar la resta de guanyadors a la pàgina de la Gimcana de les Llengües.