Cursos Carnisseria-Xarcuteria i Soldadura

24 persones participen als cursos professionalitzadors de Carnisseria-Xarcuteria i Soldadura

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han dut a terme dos projectes professionalitzadors que van començar el mes de setembre i han acabat el 30 de novembre d’enguany.

Un total de 24 persones han participat en aquests dos projectes:  12 alumnes al curs de Carnisseria-Xarcuteria i 12 més a l’oferta de Soldadura. 70 hores d’aprenentatge pràctic de l’ofici, en un entorn de treball real. El curs de Carnisseria-Xarcuteria s’ha desenvolupat en una carnisseria de Torelló, i la formació de Soldadura a l’aula-taller de la Salle de Manlleu. Aquets projectes es complementen amb tallers per a la millora de l’ocupabilitat: identificació de competències, realització del currículum vitae, i una simulació d’entrevista laboral, a més de tutories personalitzades al llarg dels tres mesos de durada.

Els alumnes del curs de Soldadura han completat la formació amb dues visites formatives a dues empreses del sector.

L’objectiu d’aquests projectes professionalitzadors és capacitar a les persones participants en dos oficis amb demanda al mercat laboral i, així, millorar les possibilitats d’accedir a un lloc de treball.