Educa en Xarxa (Novembre)

Educa en Xarxa: La sexualitat

(Programa emès el 3 de novembre de 2018)
Com ja és habitual, la Xarxa de Debat Educatiu produeix un programa de ràdio un cop el mes sota el nom “Educa en Xarxa”. El programa s’emet el primer dissabte de cada mes, i tracta diferents temes d’interès educatiu que es decideix entre tècnics, mestres i professors i famílies a principi de curs.

El passat mes de novembre, el programa es va centrar en tractar sobre la sexualitat, fent una entrevista a la psicòloga i sexòloga Elena Crespi, qui es dedica a l’assessorament d’adolescents, parelles i famílies, i també a la divulgació de temes de salut sexual, relacions de parella i psicologia perinatal, sobretot a través dels mitjans de comunicació.

Quina és la importància de la sexualitat en el desenvolupament d’una persona? Hem de parlar de sexe amb els nostres infants? A quina edat i en quin moment és millor començar a parlar-ne? I dins de l’àmbit educatiu? Es poden prevenir els abusos sexuals? Aquestes són algunes de els preguntes que l’Elena Crespi va respondre.

Una entrevista que va començar fent referència a la dificultat que sentim, en molts casos, a l’hora de tractar aquest tema. La sexualitat la vivim, la sentim, influeix en les nostres relacions amb la resta de persones, però ens és complicat definir-la i parlar-ne.

Podeu recuperar el programa clicant al següent enllaç.

El proper programa s’emetrà el dissabte 1 de desembre de 9:00 a 10:00 h., i tractarà sobre l’addicció d’infants i joves a les pantalles.