Skip to content
Posts Portada
Posts Portada

Activitat esportiva amb tennis, pàdel, natació i altres esports, lúdica amb tallers, jocs diversos... i educativa amb repàs escolar i anglès. Hi haurà activitats en anglès. Totes les activitats es faran al club, excepte algunes activitats especials dels divendres.
Aquest estiu, viu-lo!
Campus d’estiu de Vòlei de diferents nivells de jocs.
Casal d’estiu per a tothom. No es necessari haver jugat a bàsquet. Apunta’t amb els teus amics i amigues i vine a divertir-te de totes les activitats i jocs que organitzarem. “Educa amb valors, educa amb esport, educa amb bàsquet”
El Casal d’Estiu ofereix un servei de lleure i convivència dirigit a tots els infants del poble per gaudir de l’estiu d’una forma divertida i amb activitats molt variades. Estarà ple d’històries, reptes i emocions, tot a través de jocs, esports, rutes amb bicicletes, piscina, excursions i intentarem, també, tenir una nit al ras. Aprofitarem l’estiu perquè els nens i nenes de diferents escoles de Torelló convisquin, comparteixin, descobreixin i participin de les moltes experiències que ofereix el casal.
Aquest curs us proporcionarà una visió i una iniciació generals dels continguts i conceptes de les tasques que desenvolupen els professionals de l’educació en el lleure. L’etapa lectiva es complementarà amb una estada en una activitat de lleure (casal d’estiu, campus...). És un curs molt pràctic per adquirir eines, recursos i tècniques que s’apliquen en l’àmbit del lleure.
Aquest curs es dirigeix a totes aquelles persones que volen formar-se i adquirir les competències i els recursos necessaris per poder exercir aquesta professió. El curs et prepararà per intervenir de manera educativa en activitats d’oci infantil i juvenil.
Amb l'arribada de l'estiu a La Piscina de Torelló ens preparem per als cursos intensius infantils (adreçats a alumnes de 4 mesos a 12 anys). Els mesos d'estiu, amb les vacances escolars i l'arribada de la calor, són un bon moment per a aprendre a nedar o per a millorar la tècnica de la natació. La natació és una pràctica esportiva saludable que aporta grans beneficis als infants. Per a evitar pors i afavorir l'aprenentatge de la natació és aconsellable començar com més aviat millor. Saber nedar és més una necessitat que una opció, i assolir un bon nivell de domini aquàtic és bàsic per a gaudir amb seguretat de les piscines, platges, etc.
Activitat que combinarà esport (sobretot tennis i pàdel), lleure, creació i cultura de la mà del Club Tennis Torelló i Gabins. En aquest casal els infants i joves són els protagonistes organitzant i participant en manifestacions de cultura popular com Carnaval, Gegants i capgrossos, Correfoc, Timbalers, Sardanes, Corrandes, rituals col·lectius, baixada de carretons.... tradició i innovació seran presents creant nous llenguatges que els identifiquin com per exemple tiktok amb coreografies senzilles i directes que són una nova dansa folklòrica, com el ball a la plaça del poble sense condicionants. No hi pot faltar l’expressió plàstica creant individualment i/o en grup escenografies, gegants en miniatura, construcció de carretons, pintura corporal, màscares, pescallunes i moltes més activitats lúdiques i educatives amb seny i rauxa.
Programa esportiu destinat a tots aquells joves que tenen ganes de conèixer i practicar diferents modalitats dins del món del Fitness (ciclisme indoor, entrenament funcional, Hitt, Bodypum...) com també els diferents estils de la natació i esports aquàtics. S’englobarà per tant tot un ventall d'esports col·lectius i individuals, així com d'altres disciplines esportives que es realitzaran al medi natural com pot ser el pàdel. Dedicarem també una estona d’esbarjo a la piscina exterior.
És una activitat destinada als més petits, que té com a eina de desenvolupament el propi cos. Els objectius són desenvolupar les habilitats motrius, expressives i creatives a partir del moviment i també les habilitats cognitives, comunicatives, afectives, conductuals i d’autonomia. La psicomotricitat, les activitats a la natura, els tallers sensorials/manuals i l’expressió corporal són els continguts principals que es realitzaran. Cada dia es realitzarà curs de natació per aprendre a desenvolupar-se en el medi aquàtic.
És una activitat adreçada a qui vol practicar tot tipus d’esports sense una especialització determinada i amb una connotació lúdica i recreativa. Treballarem a través del treball cooperatiu l’aspecte emocional, els valors que l’esport ens aporta, donant importància als sistemes de puntuació per valors. Portarem les habilitats esportives a un altre nivell a través de la barreja d’esports convencionals i amb la pràctica d’esports alternatius minoritaris que farà que hagin de readaptar les seves habilitats als reptes que els hi proposem, donar a conèixer i viure l’esport adaptat i esports de natura i aventura. A més, gaudiran de la piscina i d’una sortida estrella setmanal. Cada dia es realitzarà curs de natació de tecnificació d'estil.
Activitat adreçada a tots aquells infants i joves que els agradi el món aquàtic i ballar dins ell. Aprendran els diferents passos i elaboraran una coreografia grupal així com la seva pròpia uniformitat, pentinats… El campus es complementa també amb tècnica de natació, tallers diversos de creativitat, expressió corporal i manualitats. Cada setmana hi haurà una activitat estrella i, com no, l'exhibició final de temporada.
Cursets de pàdel per nens i nenes de nivell iniciació (que no hagin jugat mai), perfeccionament (que ja hagin jugat i vulguin millorar el seu nivell i competició). Inclou 1h i mitja a la piscina del club. Sortida al Parc aquàtic inclosa en el preu. Obsequi d’una samarreta.
Què fem durant l’estiu? Doncs seguim la mateixa filosofia del curs: un projecte curiós i divertit ens fa de fil conductor de tot el casal on través de fang, dibuix, pintura, reciclatge, construcció, instal·lació, fotografia i invents; tots junt realitzem un projecte immens a la sala d’exposicions!
Tallers de música en família. Conjunt Instrumental. Tastet d’instrument. Batucada en família. Danses i cançons. Ukelele en família.
Cursets de tennis per nens i nenes de nivell iniciació (que no hagin jugat mai) o perfeccionament (que ja hagin jugat i vulguin millorar el seu nivell). Inclou 1h i mitja a la piscina del club. Sortida al Parc aquàtic inclosa en el preu. Obsequi d’una samarreta.
Campionat de pàdel que es jugarà els vespres de 21 a 23 h. Hi haurà competició femenina per una banda i masculina per l’altra. Es poden fer equips de tres persones, de les quals en cada partit en podran jugar dues o fer-los directament de dues persones. Hi haurà una primera fase de lliga i una altra eliminatòria. Es faran categories segons el nivell.