Guia Estiu Torelló 2023 i informació de les beques

Guia Estiu Torelló 2023

Podeu consultar tota la informació de la Guia Estiu Torelló 2023 al següent enllaç del web d’unitsxeducar o descarregar-vos el llibret en format PDF.

Informació Beques

Amb l’objectiu d’afavorir la igualtat d’oportunitats educatives d’infants i joves durant les vacances d’estiu, l’Ajuntament de Torelló ha creat una línia d’ajuts per facilitar l’accés a les activitats d’estiu del 2023 que s’ofereixen en el municipi.

Les famílies que vulguin sol·licitar l’ajut podran fer-ho de forma presencial, recollint la sol·licitud al Torelló Jove o a la Regidoria d’Educació – edifici de la Cooperativa – i presentant-la a la Regidoria d’Educació, o bé telemàticament mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament (torello.cat) del 21 d’abril al 14 de maig.

L’educació en el lleure és i ha estat una font d’aprenentatges i valors que complementen els adquirits durant l’horari lectiu, però malauradament hi ha infants i joves que no hi poden accedir.