Skip to content
Posts Portada
Posts Portada

Activitat esportiva amb tennis, pàdel, natació i altres esports, tallers, jocs diversos… i educativa, amb repàs escolar i anglès. Totes les activitats es faran al Club Tennis, excepte algunes activitats especials dels divendres. Hi haurà servei de menjador de les 13 a les 15 h
Casal d’estiu per a tothom. No és necessari haver jugat a bàsquet. Apunta’t amb els teus amics o amigues i vine a divertir-te amb totes les activitats i jocs que organitzarem. “Educa amb valors, educa amb esport, educa amb bàsquet”
Com no podria ser d’una altra manera, aquest any també tindrem un estiu ple de grans aventures amb el casal de Federació d’AFAs de Torelló, que segur, no ens deixarà indiferents. Estarà ple d’històries, reptes i emocions, tot a través de jocs, esports, rutes amb bicicletes, piscina, excursions i intentarem, també, tenir una nit al ras. Aprofitarem l’estiu perquè els nens i nenes de diferents escoles de Torelló convisquin, comparteixin, descobreixin i participin de les moltes experiències que ofereix el casal. Totes les activitats s’adeqüen a les necessitats de cada grup.
Amb l’arribada de l’estiu a la Piscina de Torelló ens preparem per als cursos intensius infantils (adreçats a alumnes de 4 mesos a 12 anys). Els mesos d’estiu, amb les vacances escolars i l’arribada de la calor, són un bon moment per a aprendre a nedar o per a millorar la tècnica de la natació. La natació és una pràctica esportiva saludable que aporta grans beneficis als infants. Per a evitar pors i afavorir l’aprenentatge de la natació és aconsellable començar com més aviat millor. Saber nedar és més una necessitat que una opció, i assolir un bon nivell de domini aquàtic és bàsic per a gaudir amb seguretat de les piscines, platges, etc.
Activitats plàstiques divertides, on els nens i nenes aprenen i experimenten diferents disciplines artístiques. A través d’un projecte curiós, pintem, dibuixem, construïm i ideem.
Activitat que combinarà esport, lleure, art i creació de la mà del Club Tennis Torelló i Gabins. Després de 30 anys de casals al Tennis, enguany hem apostat per una activitat que complementi el tennis, pàdel, piscina i altres esports amb la col·laboració de Gabins, que us proposa una activitat creativa, educativa i lúdica per gaudir de l’art i la creativitat. Hem preparat un projecte de bioconstrucció i joc del més original, divertit i atrevit perquè visquis una experiència única i la recordis sempre. Entre tots i totes construirem un espai de joc amb tècniques de bioconstrucció: terra, palla, canyes, fang…. treballant amb les mans manipulant els materials, combinant textures, formes i colors. Construirem un espai de joc i aigua cooperant i treballant en equip. Jugant amb l’aigua que farem passar per canals, rius i llacs deixant anar la creativitat. Dissenyarem peixos i vaixells perquè nedin i naveguin sobre l’aigua. Farem escultures de sorra d’animals imaginaris inventant paisatges de colors.
Programa esportiu destinat a tots els adolescents que tenen ganes de conèixer i practicar diferents modalitats dins del món del Fitness (ciclisme indoor, entrenament funcional, Hitt, Bodypum…) també, els diferents estils de la natació i esports aquàtics. S’englobarà tot en un ventall d’activitats d’esports col·lectives i individuals, així com d’altres disciplines esportives que es realitzaran en el medi natural com el pàdel. Dedicarem també una estona d’esbarjo a la piscina exterior.
És una activitat destinada als més petits, que té com a eina de desenvolupament el propi cos. Els objectius són desenvolupar les habilitats motrius, expressives i creatives a partir del moviment i també les habilitats cognitives, comunicatives, afectives, conductuals i d’autonomia. La psicomotricitat, les activitats a la natura, els tallers sensorials manuals i l’expressió corporal són els continguts principals que es realitzaran. Cada dia es realitzarà curs de natació per aprendre a desenvolupar-se en el medi aquàtic.
Aquest curs es dirigeix a totes aquelles persones que volen formar-se i adquirir les competències i els recursos necessaris per a poder exercir aquesta professió. El curs et prepararà per intervenir de manera educativa en activitats d’oci infantil i juvenil.
És una activitat adreçada a qui vol practicar tot tipus d’esports sense una especialització determinada i amb una connotació lúdica i recreativa. Treballarem a través del treball cooperatiu l’aspecte emocional, els valors que l’esport ens aporta, donant importància als sistemes de puntuació per valors. Portarem les habilitats esportives a un altre nivell a través de la barreja d’esports convencionals i amb la pràctica d’esports alternatius minoritaris que farà que hagin de readaptar les seves habilitats als reptes que els hi proposem, donar a conèixer i viure l’esport adaptat i esports de natura i aventura. A més, gaudiran de la piscina i d’una sortida estrella setmanal. Cada dia es realitzarà curs de natació de tecnificació d’estil.
Activitat adreçada a tots aquells infants i joves que els agradi el món aquàtic i ballar dins la piscina. Aprendran els diferents passos i elaboraran una coreografia grupal així com la seva pròpia uniformitat, pentinats…. El campus es complementa també amb tècnica de natació, tallers diversos de creativitat, expressió corporal i manualitats. Cada setmana hi haurà una activitat estrella i, com no, l’exhibició final de temporada.
Curset de pàdel per nens i nenes, nivell iniciació (que no hagin jugat mai). Curset de perfeccionament, que hagin jugat i vulguin millorar el seu nivell. Inclou 1,30 h a la piscina del Club. Sortida al parc aquàtic inclosa en el preu. Obsequi d’una samarreta.
Cursets de tennis per nens i nenes, nivell iniciació (que no hagin jugat mai). De perfeccionament (que hagin jugat i vulguin millorar el seu nivell). Inclou 1,30 h a la piscina del Club. Sortida al parc aquàtic inclosa en el preu. Obsequi d’una samarreta.
Campionat de pàdel que es jugarà als vespres, de les 9 a 11 de la nit. Hi haurà competició femenina i masculina. Es poden fer equips de tres persones, de les quals en cada partit en podran jugar dues o fer-los directament de dues persones. Hi haurà una primera fase de lliga i una altra eliminatòria. Es faran categories segons el nivell.