Oferta de cursos de català per a adults per al curs 2023-2024

L’Oficina de Català de Torelló informa que ja s’ha posat en marxa el procediment d’inscripcions per als cursos de català per a adults que tenen previst l’inici a primers de gener de l’any vinent.

Les proves de nivell ja estan obertes i les inscripcions pels nous cursos començaran el 19 de desembre en torn preferent pels alumnes de l’últim any i el 20 i 21 de desembre per la resta de persones interessades. Les inscripcions pels cursos de C2 no es faran fins al gener.

En el cas de Torelló, presencialment s’han previst dos cursos, el de Bàsic 3 (dimarts i dijous, de 9 a 11 h) i els de Bàsic 1 (dilluns i dimecres, de 3 a 5 h). L’inici dels cursos està previst pels dies 8 o 9 de gener de 2024.

Per a qualsevol ampliació de la informació o ajuda en la inscripció, podeu demanar hora a l’Oficina de Català, al telèfon 93 850 51 92 o al correu electrònic torello@cpnl.cat.