Matrícula oberta a l’Escola d’Arts Plàstiques

L’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló ha obert el període d’inscripcions pels cursos, monogràfics i tallers per adults, infants i joves que començaran el mes d’octubre. La matrícula es pot formalitzar fins al 28 de setembre.

Entre l’oferta de cursos i tallers monogràfics per adults, n’hi ha de ceràmica, restauració, dibuix o costura express, entre d’altres. Pel que fa a l’oferta per a infants i joves, hi ha tallers d’experimentació i un taller de fotografia, entre altres opcions. Finalment, també s’han programat dos tallers de cap de setmana i un monogràfic familiar.

L’Escola d’Arts Plàstiques també repeteix durant aquest nou curs el ‘CO-INCIDEIX’, un programa de residència artística dirigit a artistes locals que vulguin tenir un espai de treball d’ús compartit a les aules i el taller de l’escola.

Per demanar més informació cal adreçar-se a la seu de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, a la segona planta del número 17 de la plaça dels Torners, trucar al telèfon 93 850 46 64 o enviar un correu electrònic a eap@ajtorello.cat. L’horari d’atenció al públic són les tardes dels dies laborables, de 16 a 19 h.