2.415 estudiants inicien el curs escolar a Torelló

Aquest dimecres 6 de setembre ha començat el curs escolar 2023-2024, amb el retorn a les aules dels centres educatius de Torelló de 2.415 estudiants:

-Educació Infantil: 375
-Educació Primària: 945
-Educació Secundària: 795
-Batxillerat: 176

El curs també s’ha iniciat a les llars d’infants públiques, amb 124 infants. En tots els casos es tracta de dades estimatives perquè s’estan rebent demandes de places.

Coincidint amb l’inici del curs escolar i a petició de les escoles, la Policia Local efectua els habituals serveis de protecció i regulació de trànsit a les hores d’entrada i sortida, 9 i 12.30 h i 15 i 16.30 h. Durant aquestes hores, es presta especial atenció a la cruïlla del carrer Damians amb l’avinguda Pompeu Fabra i el carrer dels Estudis. Per tal d’ocasionar les mínimes molèsties possibles, des de la regidoria de Seguretat Ciutadana es demana la comprensió i la col·laboració de la ciutadania.

També amb l’inici del curs escolar, divendres 8 de setembre tornarà a pedalar el Bicibús de Torelló, amb quatre línies i la participació de les cinc escoles: Rocaprevera, Sagrats Cors, Vall del Ges, Fortià Solà i Institut Escola Marta Mata. Com el curs escolar passat, el Bicibús de Torelló només circularà els divendres en el viatge d’anada a l’escola. Es pot trobar més informació del projecte a bicibus.cat/torello.