Dos tallers gratuïts a l’Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música ofereix dos tallers gratuïts, el 4 i l’11 de març de 11h a 13h a l’edifici nou de l’escola Fortià Solà.

Batucada en família (taller familiar)

Viu al percussió en família!

Un espai ideal per explorar, conèixer i endinsar-se en el món de la percussió de tradició afrobrasilera! A través de dinàmiques i jocs aprendrem patrons senzills per crear un grup de batucada intergeneracional i viure la música en comunitat!

Farem servir una metodologia molt dinàmica i experimental, en la que no és requisit imprescindible saber música. Només et calen ganes de ballar i tocar!

Taller gratuït dirigit a nens i nenes a partir de 8 anys, amb una o dues persones de referència.

Rasca i canta: guitarra per a principiants

Tens una guitarra a casa i no saps que fer amb ella? Gaudeix de tot el que aquest instrument et pot donar amb només 4 acords.

En aquest taller aprendrem la tècnica i els conceptes necessaris per tal de desenvolupar una autonomia suficient amb l’instrument que ens permetrà treure-li el suc que sempre hem volgut! I no et preocupis, si ja saps tocar una mica la guitarra també tenim lloc per a tu! Farem cançons i dinàmiques aplicables a tots els nivells.

Agafa la guitarra i vine’t a l’EMMT, t’esperem!

Taller gratuït dirigit a persones de totes les edats. Si no tens guitarra, escriu-nos a musit@ajtorello.cat i te’n deixarem una. No cal tenir coneixements previs.

 

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest LINK