Activitats Hivern Casal Cívic i Comunitari de Torelló

El Casal Cívic i Comunitari Torelló, adscrit a la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials, es va inaugurar l’any 2009.

És un espai públic obert a tothom: infants, joves, grans, i entitats, on podeu participar en diferents activitats, com tallers, conferències, exposicions, etc., que us permeten relacionar-vos, fomentar les vostres aficions, ampliar coneixements i formar part d’un projecte col·lectiu.

Ofereix un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, i dissabte, de 10 a 13.30 h i de 15.30 a 21 h.

Descarrega el següent PDF per veure les activitats programades pel 2023.

Tríptic Hivern