LA COEDUCACIÓ: del repte a la proposta

“La coeducació és una mirada global que va a tot arreu. Entenem la coeducació com un procés per fer de l’escola un espai millor i agradable”, són algunes de les paraules que l’Anna Carreras Port va poder compartir en la xerrada inaugural del curs escolar 2021-2022. La coeducació: del repte a la proposta, era la temàtica en què se centrava la xerrada inaugural, realitzada el dia 6 d’octubre i en la qual varen assistir-hi una trentena de persones del món educatiu i famílies de les AFAs.

L’Anna és membre de la Cooperativa Coeducacció, una cooperativa que treballa per a la incorporació d’una perspectiva de gènere i feminista a l’educació per construir col·lectivament una societat lliure de violències, atenta a la diversitat i que situï la cura i el benestar de les persones al centre.

Podeu trobar-ne més informació si visiteu el següent enllaç:

https://coeducaccio.coop/