El Casal d’Estiu UnitsxEducar tanca la primera fase i es reprendrà el 17 d’agost

Aquest divendres van finalitzar les primeres cinc setmanes del Casal d’Estiu UnitsxEducar, que ha comptat amb 448 infants inscrits. El casal es reprendrà el 17 d’agost, amb quatre setmanes més per endavant.

Durant aquesta primera fase, el Casal d’Estiu UnitsxEducar s’ha desenvolupat amb normalitat i amb una resposta molt positiva dels infants i de les seves famílies. De cara a la represa del casal, es comptarà amb 30 infants inscrits la tercera setmana d’agost i amb 60 durant la darrera setmana d’agost. Les dues setmanes restants, al setembre, s’han inscrit 120 infants.

El Casal UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats de Torelló, està pensat per a infants i adolescents de 3 a 16 anys. Funciona de dilluns a divendres, amb els infants dividits en grups de convivència de 10 persones, amb un monitor per grup.

Des de l’organització, es mantindran totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per garantir el bon funcionament del casal. Diàriament es pren la temperatura de monitors i infants. Els responsables i monitors tenen la formació requerida i han rebut una formació addicional i especialitzada per extremar les precaucions. A més, també es compta amb la figura de la responsable emocional, una psicòloga esportiva que reforça l’equip educatiu en el dia a dia del casal.