Fins al 3 de juliol, matrícula oberta a l’Escola Municipal de Música de Torelló

A causa de les circumstàncies excepcionals d’aquest any, l’Escola Municipal de Música de Torelló té oberta la matrícula fins al 3 de juliol. L’Escola Municipal de Música de Torelló és un servei públic d’educació musical obert a tothom i a totes les músiques.

L’oferta educativa de l’Escola Municipal de Música de Torelló és la següent:

● Sensibilització musical adreçada als nens i nenes de 4 i 5 anys. Amb classes divertides i dinàmiques, els nens i nenes s’introduiran en l’aprenentatge musical a través de les cançons, el joc, la dansa i els instruments Orff.

● Formació musical a partir dels 6 anys, amb classes de llenguatge musical i grups de cant coral.

● Classes d’instrument i de grup instrumental. A partir de 7 anys, tots els alumnes poden escollir instrument i formar part de les diferents formacions musicals que ofereix l’escola. (no és necessari haver cursat els cursos anteriors per començar classes d’instrument).

● Oferta d’instrument: Baix elèctric, bateria, cant, clarinet, flauta travessera, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, piano, saxo, trompeta, violí i violoncel.

● Guitarra Suzuki: L’Escola també ofereix la possibilitat de començar guitarra a l’edat de 4 anys seguint el mètode Suzuki.

La suma del coneixement del llenguatge musical, l’educació de la veu i l’aprenentatge d’un instrument, dota als i les alumnes d’una formació musical completa. I permet un contacte directe amb el món artístic d’una manera personal i ajudant a desenvolupar les capacitats més creatives de cada un d’ells i elles.

Música per a adults

Per als adults (majors de 18 anys), l’escola ofereix un Itinerari a Mida amb classes d’instrument i classes col·lectives, que van des del llenguatge musical per a adults, grup de cant coral, o de formacions instrumentals com grups de cambra o combos (en funció de la disponibilitat dels grups).

Per més informació cal adreçar-se a:

Al telèfon 640 80 34 27 (de 5 a 8 de la tarda de dimarts a divendres)
Al mail escolamunicipalmusicatorello@gmail.com
http://www.xtec.cat/centres/a8057308/index.html