Les llars d’infants municipals i les escoles de Torelló reobren amb les mesures de seguretat necessàries

Aquest dimecres, les llars d’infants municipals de Torelló han reprès l’activitat amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries. Les escoles d’infantil i primària també ofereixen atenció presencial des d’aquest dimarts, de moment, amb poca assistència d’alumnes.

Les llars d’infants municipals han obert aquest dimecres amb un horari de 9 del matí a 1 del migdia i una ocupació de 5 alumnes per espai. L’assistència és d’entre 10 i 15 infants per centre tot i que la previsió és que durant les setmanes que queden fins a juliol se n’incorporin més.

Pel que fa a les escoles d’infantil i primària, també han reprès l’activitat però amb pocs alumnes. A l’etapa d’infantil, l’horari és de 9 del matí a 1 del migdia pels alumnes que ho necessitin per la conciliació laboral dels pares. Els cursos de final d’etapa (6è i 4t d’ESO) han previst fer una o dues trobades a la setmana, amb 13 i 15 alumnes com a màxim respectivament. I a la resta de cursos, la majoria d’escoles han proposat als alumnes un dia perquè es puguin retrobar amb els companys, fent si és necessari dos grups per classe perquè compleixin amb les mesures de distanciament i seguretat. En alguns casos, però, només s’ofereix el servei de tutoria.