La Marató de TV3 2019

Les entitats educatives de Torelló es bolquen amb La Marató de TV3

Un any més, Torelló s’omplirà d’activitats organitzades per entitats del municipi amb l’objectiu d’aconseguir reunir el màxim de diners possibles per donar a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries i que tindrà lloc el diumenge 15 de desembre.

El dissabte 14 de desembre, la Sala Polivalent serà l’epicentre de les activitats solidàries, organitzades per la Federació d’AMPAS de Torelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament i moltes entitats i comerços del municipi. Les activitats començaran a les 10h del matí i seguiran fins al migdia. Es faran tallers, un esmorzar solidari i un vermut i hi ha previstes diverses actuacions. Pel que fa a diumenge dia 15, les activitats es traslladen al pati de l’Escola Rocaprevera i a la plaça Nova, on es farà una obra d’art col·lectiva.

Durant el cap de setmana, també hi ha altres entitats o comerços del municipi que organitzen activitats per recaptar fons per La Marató de TV3. Així, diumenge al matí La Piscina organitza una diada esportiva a partir de les 10h, amb masterclass de spinning, taller de ioga i biodansa per nens i nenes i masterclass de zumba. D’altra banda, diumenge a partir de les 17h el Pavelló d’esports acollirà l’acte ‘Ballem per la Marató’, organitzat per Gimgès.

Diverses escoles del municipi també han organitzat durant la setmana activitats a benefici de La Marató de TV3.

La Marató de TV3 començarà a les 10h del matí del diumenge 15 de desembre. Tot i que la jornada encara hagi de començar, tot aquell qui vulgui pot fer la seva aportació des d’ara fins a finals del març de 2020, mitjançant els comptes bancaris que detallen a la pàgina web de l’organització: https://www.ccma.cat/tv3/marato/donatiu/