Skip to content

Projectes de la xarxa de debat educatiu

Convivència i xarxes socials

El projecte de la Convivència i xarxes socials és un treball de la Xarxa de Debat Educatiu que es va dur a terme durant el curs escolar  2019-2020. En un seguit de reunions mensuals que van permetre debatre i consensuar qüestions sobre aquest àmbit,  amb l’objectiu de disposar d’unes recomanacions, accions o recursos que poguessin ser d’utilitat per la comunitat educativa.

Convivència i prevenció del bullying

El projecte de la Convivència i prevenció del bullying és un treball de la Xarxa de Debat Educatiu que es va dur a terme durant els cursos escolars 2017-2018 i 2018-2019. En un seguit de reunions mensuals que van permetre debatre i consensuar qüestions sobre aquest àmbit, amb l’objectiu de disposar d’unes recomanacions, accions o recursos que poguessin ser d’utilitat per la comunitat educativa.

El valor de l’esforç

Quart treball de la Xarxa de Debat Educatiu. Una eina per reforçar el valor de l’esforç, per augmentar l’autoestima dels infants i joves i així ser capaços de resoldre els problemes i dificultats i créixer com a persones.

Temes de Debat

Tres jornades de debat a partir de la visualització de tres programes de Famílies i escola, emesos per la Xarxa de Televisions Locals.

Acompanyar, motivar i deixar espai per al creixement dels infants i jove

Projecte de dos anys que sorgeix de trobades de reflexió i debat de la Xarxa de Debat Educatiu. D’aquestes jornades, se’n dibuixen unes pautes de com acompanyar un camí d’aprenentatge que ajudi als nostres fills i filles a ser autònoms, responsables i conseqüents amb les seves

Respecte Torelló

La valoració d’un mateix com a pas previ al respecte. Actuar procurant no ferir, ni físicament ni emocionalment, als altres.

Educòmetre

Guia educativa per a l’aprenentatge d’hàbits i responsabilitats familiars.