ESPORT, SENY I RAUXA AL CLUB TENNIS TORELLÓ

Activitat que combinarà esport (sobretot tennis i pàdel), lleure, creació i cultura de la mà del Club Tennis Torelló i Gabins. En aquest casal els infants i joves són els protagonistes organitzant i participant en manifestacions de cultura popular com Carnaval, Gegants i capgrossos, Correfoc, Timbalers, Sardanes, Corrandes, rituals col·lectius, baixada de carretons… tradició i innovació seran presents creant nous llenguatges que els identifiquin com per exemple tiktok amb coreografies senzilles i directes que són una nova dansa folklòrica, com el ball a la plaça del poble sense condicionants.

No hi pot faltar l’expressió plàstica creant individualment i/o en grup escenografies, gegants en miniatura, construcció de carretons, pintura corporal, màscares, pescallunes i moltes més activitats lúdiques i educatives amb seny i rauxa.

L’horari de l’activitat serà de 9 a 13 h. Hi hi haurà activitats en anglès. Servei d’acollida de 8 a 9 h. Totes les activitats es faran al club, excepte algunes activitats especials dels divendres.

Hi haurà una acampada i una sortida al parc aquàtic pel nens/es més grans de 6 anys. Pels  de 3 a 6 anys hi haurà una sortida encara per determinar. Aquestes activitats estan incloses en el preu si es participa un mínim de 4 setmanes al Casal. Sinó es pagaran 15 €.

 

INFORMACIÓ
Dates: del 26 de juny al 28 de juliol
Edats: de 3 (haver fet P3 curs 22-23) a 14 anys

Hi haurà servei de menjador.
Obsequi de samarreta del Casal.
Es farà una reunió informativa abans de començar el casal.

Places limitades a 130 infants per setmana

PREUS
Socis 48€/setmana – No socis 56 €/setmana
Acollida: 8 a 9 h o 15 a 16 h. Preu 3 €
Menjador de 13 a 15 h. Preu 8 €
Descompte 10% al segon germà
Descompte 10% família nombrosa

Es pot demanar beca per aquesta activitat a l’Ajuntament de Torelló

INSCRIPCIONS
Dates: 8 de maig al 15 de juny o fins esgotar capacitat
On: www.tennistorello.cat
Persona de contacte: Joan Sadurní i Judith Camps

HO ORGANITZA
Club Tennis Torelló en col·laboració amb Gabins
www.tennistorello.cat