Reactivació del cicle ‘Forma’t a Torelló’ amb una àmplia oferta d’accions formatives

Després de l’aturada obligada per la pandèmia, aquesta primavera es reactiva el cicle ‘Forma’t a Torelló’, amb organització del servei de formació de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i el suport de la Diputació de Barcelona. Fins al mes de juliol, hi ha previstos vuit cursos de temàtiques molt variades.

El cicle començarà amb el curs d’informàtica bàsica, programat del 28 de febrer al 30 de març, els dilluns i dimecres de 3 a 6 de la tarda. Durant la primera quinzena de març, els dilluns de 3 a 5 de la tarda, s’impartirà el curs ‘Primers auxilis adaptat a la restauració i comerç’, mentre que el 21 de març al matí s’ha previst fer un curs de manipulació d’aliments.

Dins del ‘Forma’t a Torelló’ també hi ha el curs ‘Per treballar, actualitza’t’, amb l’objectiu d’aprendre a definir els objectius professionals i elaborar un pla de treball a través del coaching, que es farà del 2 al 27 de maig, cada dilluns, dimecres i divendres al matí. Del 3 de maig al 9 de juny, s’ha programat ‘Prepara’t per al certificat ACTIC (nivell bàsic) i el 10 i 12 de maig es farà un curs per conèixer quins tràmits es poden fer amb el certificat digital.

Finalment, el cicle inclou un curs de carretó elevador durant la segona quinzena de maig i un curs de monitor/a de lleure del 4 al 29 de juliol.

Per obtenir més informació, cal adreçar-se a l’edifici de La Cooperativa, al carrer Enric Prat de la Riba, 17; o bé trucar al telèfon 93 850 53 13 o escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.

Informació extreta de l’Ajuntament de Torelló

Forma't a Torelló