Aquest divendres 18 setembre acaba el termini per sol·licitar l’ajut per les extraescolars

Recordeu que teniu fins aquest divendres 18 de setembre es poden demanar els ajuts per a les activitats extraescolars per al curs 2021-2022. El poden sol·licitar les persones empadronades a Torelló, amb filles i fills que tinguin entre 3 i 18 anys durant el curs vinent.

La sol·licitud es pot presentar telemàticament entrant a la web municipal (www.torello.cat) i en la pantalla emergent que s’obre accedint a ‘tràmits’ i seleccionant l’apartat d’educació. També es pot presentar presencialment a la regidoria d’Educació (carrer Enric Prat de la Riba, 17-19, 1r pis – Tel. 93 850 53 13). En tots els casos, cal tenir en compte que només es pot demanar una activitat per infant o jove i que presentar la sol·licitud no equival a la inscripció en l’activitat sol·licitada.

En el següent enllaç de la web de la regidoria d’Educació, trobareu tota la informació sobre aquesta convocatòria, de com s’ha de realitzar i els terminis per fer-la.

 

Per a més informació, cal adreçar-se a la regidoria d’Educació, al carrer Enric Prat de la Riba, 17 1r pis (Tel. 93 850 53 13).