V Fòrum Local d’Educació

Atenció

Des del 2015, el PEC de Torelló és una eina per fer polítiques educatives amb l’objectiu de garantir el dret de totes les persones a l’educació durant tota la vida. El 2019 Torelló es va sumar a l’Aliança Educació 360, que busca reduir les desigualtats a través de la connexió entre espais, temps i agents educadors. Amb el V Fòrum finalitza el procés participatiu obert a tota la ciutadania sobre les necessitats educatives de Torelló. També presentarem l’Aliança Torelló Educació 360, un compromís entre els agents educadors per una educació de qualitat, per a tothom i al llarg de la vida. Fes créixer el debat sobre l’educació a Torelló!

 

Inscripció al V Fòrum Local d’Educació.

En aquest formulari t’inscrius al V Fòrum Local d’Educació que tindrà lloc el 5 de juny de 2021.
cartell forum educació_ok