L’Ajuntament organitza un curs en línia de manipulació d’aliments

El servei de Formació de la regidoria de Promoció Econòmica organitza un nou curs en línia, en aquest cas de manipulació d’aliments. El curs constarà de dues sessions, els dies 2 i 5 de juny, de 10 a 11.30 h del matí. Les classes es realitzaran en format de videoconferència.

El curs s’adreça a totes aquelles persones que a la seva feina tenen contacte directe amb els aliments, ja sigui en la preparació, transformació, fabricació, venda, distribució o subministrament. També a totes les persones en situació d’atur que vulguin treballar en una ocupació on s’ha de manipular aliments.

Per obtenir més informació i formalitzar les inscripcions, cal trucar als telèfons 938 505 313 o 667 950 568 (de 9 a 14 h) o escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.