Formació en línia de ‘Píndoles de Mindfulness’

El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló impulsa un curs en línia de ‘Píndoles de Mindfulness’, amb l’objectiu d’estar presents, conscients i poder gestionar les emocions en aquesta etapa excepcional de confinament. El curs començarà el 4 de maig i finalitzarà el 15 de maig, amb sis sessions en línia de 40 minuts de durada. N’hi haurà dues que seran reunions virtuals per compartir en grup les inquietuds i aprenentatges.

Es tracta d’un petit programa de píndoles que pot ser molt útil en aquests dies de confinament, ja que pretén que els alumnes puguin calmar la ment i gestionar les emocions sobrevingudes en aquesta època de teletreball, gestió dels infants, gestió de les notícies i autogestió de nosaltres mateixos.

‘Píndoles de Mindfulness’ s’estructura en 6 sessions de 40 minuts. Quatre sessions són enllaços a formació i eines per poder-les fer durant les 48 hores següents a rebre-les. Les altres dues, seran reunions virtuals per compartir en grup les inquietuds i aprenentatges i s’han previst pels dies 8 i 15 de maig, a les 6 de la tarda.

Per obtenir més informació i formalitzar les matrícules, cal trucar al telèfon 667 950 568 (de 9 a 15 h) o escriure al correu electrònic martipm@ajtorello.cat.