Imatge 1

El nostre futur com a societat: Nens, Nenes i Educació!

 

Llegeix Més

Imatge 2

No diguis mai que és massa tard per a aprendre!

Qualsevol projecte d’èxit comença amb una bona educació

 

Llegeix Més

Xarxa de Debat Educatiu

Què és la Xarxa de Debat Educatiu?

La Xarxa de Debat Educatiu és una experiència que parteix d’un treball transversal i integral entorn de la reflexió i el debat educatiu del municipi i que pretén consensuar uns criteris bàsics i vàlids per a tota la comunitat educativa amb la finalitat de millorar l’educació dels nostres infants i joves.

La Xarxa busca crear un espai de discurs educatiu entorn de Torelló on tinguin cabuda educadors, mestres, mares, pares, responsables d’entitats socioeducatives, responsables del servei de pediatria, tècnics municipals i altres. Dins d’aquest espai es treballa per detectar necessitats; consensuar idees, criteris i actuacions; millorar el sistema educatiu; implicar a les famílies en l’educació de l’alumnat i donar a conèixer el treball realitzat.

Les reunions de la Xarxa de Debat Educatiu són obertes a tothom qui vulgui participar-hi. El consens, el respecte i la voluntat de millorar l’educació de Torelló són els pilars mestres que sostenen la Xarxa.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies. ACCEPTAR