Skip to content

Enitats de Torelló

Club Atlètic Torelló

Club Atlètic Torelló

El Club Atlètic Torelló és un grup de persones que pretén donar a conèixer i fomentar la pràctica de l’atletisme a la Vall del Ges, mitjançant diferents actes i accions populars, destinat tant a joves com a adults. També hi podeu trobar una secció de triatló, pels aficionats a aquesta disciplina.

T. 93 859 32 00
E. clubatletictorello@gmail.com
W. http://www.clubatletictorello.com/
A. Passatge dels Esports, s/n

Club Bàsquet Torelló

Club Bàsquet Torelló

El club té més de 150 jugadors i jugadores. Compte amb equips en més de 7 categories tant en masculí com en femení (des de sènior fins als més petits, l’escola de bàsquet). Tots els equips participen a les competicions de la federació catalana. A més a més, el club organitza moltes activitats relacionades amb aquest esport. El 2015 va celebrar els seus 50 anys.

T. 93 859 29 89
E. infocbtorello@gmail.com
Web: http://www.cbtorello.gesbisaura.cat/
A. Passeig dels Esports, s/n

Club Bàsquet Torelló

Agrupament Escolta Compte Jofre i Verge de Rocaprevera

El curs 2017-2018 van celebrar el seu 70è aniversari. L’agrupament el formen infants de 6 a 18 anys, tots ells organitzats en diferents branques tutelades pels seus respectius caps. Actualment l’Agrupament Escolta de Torelló està format per més de 140 persones.

Si et vols apuntar, només cal que passis un dissabte de 16 a 18 h. pel nostre local!

T. 655 66 83 51
E. eatorello@gmail.com
A. Carrer Artesans, 5

Club Bàsquet Torelló

Club Futbol Torelló

Fundat l’any 1917, el Club de Futbol Torelló compte amb equips per a tots els nivell i edats: un equip a 1ª Categoria Territorial Catalana, dos equips juvenils, dos cadets, dos equips a la categoria d’infantil, dos alevins i una escola de futbol per a nens de 4 a 7 anys que compte amb 7 equips.

T. 93 859 53 89
E. torellocf@hotmail.com
W. http://cftorello.cat/
A. Passatge dels Esports, s/n

Club Bàsquet Torelló

Club Gimnàstic Osona

Entitat constituïda l’any 2002. Té com a objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica de l’activitat física, en la modalitat de gimnàstica i les seves diferents disciplines.

T. 93 886 32 90
E. info@gimnasticosona.com
Web: gimnasticosona.com
A. Carrer Esperança, 9

Club Bàsquet Torelló

Natació Club Torelló

Es va fundar el 22 de novembre del 1982. El club està obert a tothom que vulgui nedar, des dels més petits fins als més grans. Compte amb dues seccions: l’Escola de Natació (nens de 3 a 12 anys) i els Equips de Competició (i el grup dels Adults, de més de 25 anys).

T. 93 850 50 98
E. natacioclubtorello@hotmail.com
Web: http://www.natacioclubtorello.com/
A. Camí Nou de Can Parrella, 5

Club Bàsquet Torelló

Tennis Taula Torelló

El Tennis Taula Torelló té com a principal finalitat la pràctica i a difusió de l’esport del tennis taula. Disposa 5 equips professionals i una escola per a infants.

T. 93 859 33 96
E. club.t.t.torello@gmail.com
A. Carrer Artesans, 5

Club Bàsquet Torelló

Club Voleibol Torelló

Primer club de voleibol de la Vall del Ges. Té com a objectiu posar a l’abast de tothom la pràctica del voleibol. Fins avui, la demanda d’aquest esport ha estat bàsicament d’esportistes femenines. Actualment, tenen equip infantil, cadet, juvenil i sènior.

T. 650 85 82 10
E. clubvoleitorello@gmail.com
W. www.voleitorello.gesbisaura.cat
A. Carrer Rocaprevera, 34

Club Bàsquet Torelló

Gim-Ges Club de Gimnàstica

El club va ser fundat l’any 2002 i desenvolupa la seva activitat al pavelló municipal d’esports. Té com a principal modalitat la pràctica de la disciplina esportiva de la gimnàsia rítmica.

T. 93 859 33 18
E. jordisuri@yahoo.com
A. Carrer Verdaguer, 6