Skip to content
Menu
Menu

Mostres d’hivern al Foyer del Teatre Cirvianum i al gimnàs de l’escola Fortià Solà

Tanquem el primer trimestre amb dos concerts oberts al públic

Els propers 19 i 22 de desembre tanquem aquest primer trimestre d’activitat amb dues petites mostres musicals al Foyer del Teatre Cirvianum i al gimnàs de l’escola Fortià Solà.

Dilluns 19 de desembre a les 6 de la tarda al Foyer del Teatre Cirvianum, l’alumnat de música i moviment, cor, taller d’instruments i creació mostraran el treball fet durant aquests primers mesos del curs amb un conte musicat que hem titual La cuca sense llum.

Dijous 22 de desembre serà el torn del combo, format per alumnat d’instruments de la música moderna, que faran un petit concert amb els temes que han muntat aquest trimestre, i on també hi participarà la resta d’alumnat d’instrument de l’escola (piano, guitarra, baix elèctric i bateria). El concert serà a les 6 de la tarda al gimnàs de l’escola Fortià Solà.

Les mostres d’hivern són obertes al públic i una oportunitat per conèixer i gaudir de la tasca que fa l’escola de música, que s’ha posat en funcionament aquest curs amb una oferta educativa oberta a tota la ciutadania, des de nadons fins a gent gran.

Per a més informació podeu escriure a escolademusica@ajtorello.cat