Skip to content
Menu
Menu

L’EMMT s’adhereix a la Xarxa d’Escoles Municipals de Música i Arts (XEMMA) de la Diputació de Barcelona

La XEMMA compta amb diferents grups de treball formats per directors i directores de les 46 escoles que hi estan adherides

L’Escola Municipal de Música s’ha adherit recentment a la Xarxa d’Escoles Municipals de Música i Arts (XEMMA) de la Diputació de Barcelona.

La XEMMA és un espai de trobada, intercanvi, d’aprenentatge i construcció de coneixement col·lectiu entre les escoles municipals de música i arts de la província de Barcelona que va néixer el 2017 amb la voluntat d’intensificar el suport a la sostenibilitat i millora de les escoles municipals de música i arts i amb el propòsit de posar en valor la contribució del món local a l’educació artística.

Les escoles municipals de música i dansa són instruments clau en el foment de les polítiques d’educació artística i cultural dels municipis i territoris, que aporten un valor educatiu i influència en l’èxit escolar, un servei a la comunitat (promovent la participació i la cohesió social) i eines per assolir els objectius culturals i socials.

La XEMMA s’organitza cada curs en diferents grups de treball on hi participen directores i directors de les 46 escoles de música, dansa i arts adherides, que treballen sobre diferents eixos.

Del treball intens dels darrers anys a la XEMMA n’han sortit publicacions com aquestes: