Skip to content
Menu
Menu

Nova assignatura per adults: llenguatges de la música

T’has preguntat mai com funciona la música per dintre? Per què els pentagrames tenen 5 línies? Per a què serveix un director d’orquestra? Què fa que uns acords ens donis sensació de repòs i altres no? Què vol dir exactament una tonalitat menor? Quina relació hi ha entre Bach i Nina Simone?

L’Escola Municipal de Música de Torelló estrena assignatura nova: Llenguatges de la música, una aproximació als elements constitutius de la música, la seva interrelació i els paràmetres que regeixen la composició musical de forma vivencial, donant prioritat a la pràctica instrumental, a l’escolta activa i a la creació.

L’assignatura està adreçada tant a persones amb coneixements musicals previs com persones que no han fet mai música. El preu de l’assignatura és de 36€ (amb opció de tarifació social) i també es pot complementar amb instrument: 72€ (amb tarifació social).
 
Les classes es faran tots els dijous de 19h a 20h a l’edifici nou de l’escola Fortià Solà. Inscripcions aqui: https://emtorello.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts?c=1