Skip to content
Menu
Menu

L’Escola Municipal de Música programa tallers per a famílies amb nadons

L’Escola de Música de Torelló iniciarà el dilluns 24 d’octubre un nou grup adreçat a famílies amb nadons de 0 a 2 anys. L’activitat es durà a terme cada dilluns, en sessions de 45 minuts, a través de la vivència musical compartida dels infants amb les seves famílies.

Els tallers de ‘Música en família’ volen ser un acostament a l’educació musical primerenca per a infants de 0 a 2 anys basat en les Teories de l’Aprenentatge Musical d’Edwin Gordon i altres metodologies musicals actives. A través de tots els sentits, es farà un treball sistemàtic d’immersió i aculturació musical partint de l’experimentació, la improvisació, el moviment, la cançó i l’audició, al mateix temps que s’afavoreix la relació afectiva entre adult i infant.

Aquests tallers es faran cada dilluns a la tarda, de 16:45h a 17:30 a l’edifici nou de l’escola Fortià Solà (Avinguda Pompeu Fabra 6). Estan oberts a nadons de 0 a 2 anys amb un adult acompanyant. 

Les famílies interessades poden reservar de plaça i formalitzar la matrícula a les oficines de la regidoria d’Educació, a l’edifici de La Cooperativa (C/ Enric Prat de la Riba, 17-19) o mitjançant el portal de tràmits de l’Ajuntament (www.torello.cat), a l’apartat de ‘Matrícula Escola de Música’ de l’àrea d’Educació.