Skip to content

ESPORT & ART AL CLUB TENNIS TORELLÓ

Activitat que combinarà esport, lleure, art i creació de la mà del Club Tennis Torelló i Gabins. Després de 30 anys de casals al Tennis, enguany hem apostat per una activitat que complementi el tennis, pàdel, piscina i altres esports amb la col·laboració de Gabins, que us proposa una activitat creativa, educativa i lúdica per gaudir de l’art i la creativitat. Hem preparat un projecte de bioconstrucció i joc del més original, divertit i atrevit perquè visquis una experiència única i la recordis sempre. Entre tots i totes construirem un espai de joc amb tècniques de bioconstrucció: terra, palla, canyes, fang…. treballant amb les mans manipulant els materials, combinant textures, formes i colors. Construirem un espai de joc i aigua cooperant i treballant en equip. Jugant amb l’aigua que farem passar per canals, rius i llacs deixant anar la creativitat. Dissenyarem peixos i vaixells perquè nedin i naveguin sobre l’aigua. Farem escultures de sorra d’animals imaginaris inventant paisatges de colors.

Una proposta ideal per a la creació artística amb paràmetres ecològics i de sostenibilitat que juntament amb l’esport, piscina i altres activitats pensem que els infants passaran un juliol inoblidable fent noves amistats en un magnífic entorn.
Totes les activitats es faran al Club, excepte algunes especials els divendres.

Hi haurà una acampada i una sortida al parc aquàtic pel nens i nens més grans de 6 anys. Pels de 3 a 6 anys hi haurà una sortida. Aquestes activitats estan incloses en el preu.

Obsequi de samarreta del Casal.

INFORMACIÓ
Horari: de 9 a 13 h. Servei d’acollida de 8 a 9 h.
Hi haurà servei de menjador.
Es farà una reunió informativa abans de començar el Casal.
Places limitades a 130 infants per setmana
Dates: del 27 de juny al 29 de juliol
Edats: de 3 anys (haver fet P3 curs 21-22) a 14 anys
Preus:
Socis 46 € per setmana – No socis 55 € per setmana
Acollida: 3 €
Menjador: 8 €
Descompte 10% al segon germà. Descompte 10% família nombrosa

INSCRIPCIONS
Dates: del 16 de maig al 12 de juny
On: www.tennistorello.cat
Persona de contacte: Joan Sadurní i Judith Camps
Nota: places limitades